An Unbiased View of su kaçak tespiti

Wiki Article

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Üst katın banyosunda zeminde su olduğu sürece alt kata su sızması söz konusudur. Banyonun zeminindeki su kuruduktan sonra alt katın tavanında su akması da durur.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçakları ise termal kamera veya akustik dinleme cihazı ile tespit edilir. Bu cihazlar sayesinde su kaçağı bulma çalışmasında hiç bir yer kırılmaz.

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Pis su tesisatının borularının daha geniş olması, kullanıma imkan veren en önemli detaylardan biridir. Kamera sayesinde herhangi su tesisatçısı bir su kaçak tespiti yer kırılmadan tesisat kaçak tespiti yapılabilmektedir.

İstanbul su kaçağı bulma işlemi artworkık eskiden olduğu gibi tahmini kırma yöntemi su tesisatçısı ile değil teknolojik açıdan gelişmiş cihazlar ile yapılmaktadır.

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Binanın su kaçağı tespit temelindeki değişimler, yaşa bağlı, deprem veya sel taşkınlarına bağlı olarak ortaya çıkabilmektedir. Özellikle kanalizasyon borularında neden olan sus sızıntıları bu şekilde ilerlemektedir.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Bu yöntemi yukarıda detaylı bir şekilde anlattık. su kaçağı tespiti Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı Merkez Su Tesisatı’na bırakmalısınız.

öncelikle kişiliği karakteri esnafligi gerçekten mükemmel bir insan haberlestik geldi sorunsuz bir şekilde arizamizi giderdi ve gitti çOkay teşekkür ederiz bundan sonra ailemizin tesisat uzmani olarak devam edecegiz :)

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera yardımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda sizing lawnımcı olacaktır.

Report this wiki page